Οικονομικές διακοπές στη Χαλκιδική - Γνωρίστε τα Νέα Ρόδα



Οικονομικές διακοπές στη Χαλκιδική - Νέα Ρόδα
 
Σίγουρα δεν είναι λίγοι όσοι φλερτάρουν με την ιδέα να μην κάνουν καθόλου διακοπές φέτος λόγω της κατάστασης ( Covid 19) αφενός και των οικονομικών τους αφετέρου. Και όμως υπάρχει λύση για οικονομικές διακοπές. Πολλοί θα αναρωτηθούν ΠΟΥ; Μα πού αλλού εκτός από την Χαλκιδική; Εξάλλου σαν την Χαλκιδική δεν έχει.
 
Στο 3ο πόδι Χαλκιδικής,στη χερσόνησο του Άθω, υπάρχει ένα όμορφο γραφικό, παραθαλάσσιο χωριό, τα Νέα Ρόδα, που μπορεί να προσφέρει σε κάθε έναν ξεχωριστά τις διακοπές που ονειρεύεται. Οικονομικές διακοπές  στη Χαλκιδική και ταυτόχρονα ιδανικές για τις ανάγκες του καθενός.

Τα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής είναι το ιδανικό μέρος για όσους επιθυμούν ξέγνοιαστες διακοπές δίπλα στο κύμα, αφού οι πεντακάθαρες παραλίες, κρυστάλλινες παραλίες του χωριού είναι προσβάσιμες σε όλους. Δεν χρειάζεται να πάρει κανείς το αυτοκίνητό του για να απολαύσει το μπάνιο του.
Επίσης μπορεί κανείς να βρει πραγματικά τα πάντα στα πόδια του. Σούπερ Μάρκετ, καφετέριες, ταβέρνες, πάρκα, καταστήματα. Όλα βρίσκονται σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών.

Αρκετοί ωστόσο θα σκεφτούν: "Ωραία! Αλλά είναι το κατάλληλο μέρος για όσους έχουν παιδιά;".Η απάντηση είναι εύκολη. Δεν υπάρχει καταλληλότερο μέρος από τα Νέα Ρόδα μιας και ο πεζόδρομος είναι πάντα κλειστός για οχήματα. Οπότε οι γονείς χαλαρώνουν κάνοντας τη βόλτα τους δίχως να σκεφτούν ότι υπάρχει κίνδυνος για τα παιδιά τους και τα παιδιά μπορούν ανέμελα να παίξουν, να τρέξουν και να κάνουν ότι λαχταρά η ψυχή τους χωρίς τα " Πρόσεχε! Μη εκεί, Έλα εδώ ".

Για τους τυχερούς που θα καταφέρουν να βρουν κατάλυμα μπροστά στη θάλασσα θα ζήσουν στιγμές ονειρεμένες.

Μην το σκέφτεστε καθόλου!!! Κλείστε τώρα το δωμάτιο σας. Ενδεικτικά προτείνουμε παρακάτω κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής, προσιτά για τις τσέπες όλων.

1) Golden Seaside Rooms, δωμάτια μπροστά στη θάλασσα. ( 6988302674)
2) Golden Attic, σοφίτα μπροστά στη θάλασσα με θέα το απέραντο γαλάζιο. (6988302674).
3) Grek Nea, με θέα τη θάλασσα. (6988302674)

Εικόνα: Kleszczu

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Διακοπές μπροστά στη θάλασσα στα Νέα Ρόδα Χαλκιδικής

Επικοινωνήστε μαζί μας